vrijdag 11 december 2015

Drawing girls - Deel 1

Vandaag heb ik een video voor jullie! Ik ben begonnen aan een pagina in mijn schetsboek waarin ik 3 meisjes ga tekenen. Dit is deel 1. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om weer eens een video te zien waarin ik schilder met aquarel. Mochten jullie vragen hebben of de volgende keer iets specifieks willen zien of zo dan hoor ik dat graag. Veel kijk plezier!Wat vond je van deze video? 

4 opmerkingen:

 1. Echt heel leuk om te zien! Fijne inspiratie. Ik heb voor sinterklaas waterverf gehad en wil er zeker graag mee gaan experimenteren. Ben benieuwd naar je andere delen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik ben benieuwd wat je daarmee gaat maken :)

   Verwijderen
 2. Oh echt heel leuk om te zien hoe je werkt! :). Hoe gaat het oefenen met de copics?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Nog niet zo geweldig haha. Ik probeer zo nu en dan wel eens wat, maar ik merk dat je wel aardig veel kleuren nodig hebt wil je het een beetje mooi kunnen blenden etc. En dat is best wel prijzig. Ik dacht dat ik nu veel had, maar dat viel in gebruik nog een beetje tegen haha. Maar voor snelle schetsen even wat meer kleur geven gebruik ik ze wel al. En dat vind ik wel heel erg leuk om te doen :) ik kan er alleen nog niet echt hele kunstwerken mee maken om het zo maar even te zeggen.

   Verwijderen